CANLI İZLE Burnley Tottenham

Premier Lig’de bu akşam Burnley Tottenham maçı canlı izlenecek. S Sport Plus, S Sport 2 kanallarında yayınlanacak Burnley Tottenham mücadelesi, nefesleri kesecek. ‘’Burnley Tottenham maçı hangi kanalda, saat kaçta?’’ sorusu yanıt buldu…

İngiltere Premier Lig’de kozlarını paylaşacak olan Burnley ile Tottenham arasında oynanacak mücadele, Türk futbol severler tarafından da yakından takip edilecek. Ev sahibi Burnley, saha ve seyirci avantajını kullanarak Tottenham’ı yenmenin planlarını yapıyor. Konuk ekip Tottenham ise zorlu Burnley deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor.

BURNLEY TOTTENHAM MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI İZLENECEK?

Saat 22:30’da başlayan Burnley Tottenham İngiltere Premier Lig mücadelesi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Burnley ile Tottenham arasındaki mücadele, Burnley'da Turf Moor Stadyumu'nda oynanıyor.

BURNLEY TOTTENHAM MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Haberin Devamı

BURNLEY TOTTENHAM MAÇI ÖNCESİ BİLGİLER…

Tottenham ile karşılaştığı son 12 Premier Lig maçında sadece bir kez kazanan Burnley (3B 8M), tek galibiyetini Şubat 2019’da 2-1’lik skorla aldı.

Burnley ile oynadığı 14 Premier Lig maçının sadece birinde gol atamayan Tottenham (Nisan 2015'te 0-0), bu maçların sekizinde kalesini gole kapattı.

Bu sezon Premier Lig'de Everton'ın (7) ardından skor dezavantajı yaşadığı maçlardan en fazla puan çıkaran takımn olan Tottenham (6), son karşılaşmada Leeds'i 1-0 geri düşmesine rağmen mağlup etti.

Norwich’in (120) ardından bu sezon Premier Lig’in en az şut çeken ikinci takımı olan Tottenham (124), 1997/98'den bu yana en düşük ortalamada kaldığı sezonu yaşıyor (10.3).

Haberin Devamı

Burnley’e karşı oynadığı ilk dört Premier Lig maçında sadece bir gol atan Harry Kane, rakibine karşı çıktığı son altı karşılaşmanın tamamında skor katkısı yapmayı başardı (7 gol & 3 asist).

S SPORT PLUS FREKANS BİLGİLERİ

S Sport Plus, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internetten şifreli izlenebilmektedir.

S Sport 2, D Smart 79, Kablo TV 241, Tivibu 74, Turkcell TV+ 78, Vodafone TV 12 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Sonraki Haber