CANLI İZLE Everton-Man City

İngiltere Premier Lig maçında Everton ile Man City karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Everton Man City maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

İngiltere Premier Lig maçında Everton ile Man Citykozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında şifresiz canlı olarak yayınlanıyor. Maçta Paul Tierney düdük çalıyor. Everton Man City maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

EVERTON-MAN CITY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:30'da başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Haberin Devamı

EVERTON-MAN CITY CANLI İZLE

İşte Everton Man City maçı canlı izleyebileceğiniz link.

EVERTON-MAN CITY SAKAT VE CEZALILAR

Everton: Yerry Mina ( Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Fabian Delph (Sakatlık - Uyluk Sakatlığı), Ben Godfrey ( Sakatlık - Diz Ardı Kirişinden Sakat)

Haberin Devamı

Man City: Benjamin Mendy (Diğer - Kadro Dışı), Cole Palmer (Diğer - Maç Kadrosuna Alınmadı)

EVERTON-MAN CITY İDDİA ORANLARI

Everton: 8.20

Beraberlik: 4.80

Haberin Devamı

Man City: 1.14

2,5 gol üstü: 1.41

2,5 gol altı: 2.18

DİĞER BİLGİLER

-Manchester City ile Premier Lig’de oynadığı son 17 maçın birini kazanan Everton, tek galibiyetini Ocak 2017’de 4-0’lık skorla aldı.

-Premier Lig’de Everton’a konuk olduğu son dört maçı kazanan Manchester City, daha önceki 20 ziyaretinde aldığı galibiyet sayısını yakaladı (5B 11M).

-Manchester City ile oynadığı son sekiz lig maçını kaybeden Everton, kulüp tarihinde sadece Portsmouth (13) ve Manchester United (9) karşısında daha uzun mağlubiyet serileri yaşadı.

-Premier Lig’de çıktığı son 12 deplasmanı kaybetmeyen Manchester City (10G 2B), bu sezon dış sahada en az gol yiyen takım konumunda (8 gol).

-Kasım ayından bu yana oynadığı 18 resmi maçta 12 gol atan Raheem Sterling, daha önceki 58 karşılaşmada ulaştığı sayıyı yakaladı.

Sonraki Haber