Kılıçdaroğlu: Birlikte mücadele etmek zorundayız

CHP'nin İstanbul Maltepe'de düzenlediği 'Milletin Sesi' mitinginde konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülke elden gidiyor, birlikte mücadele etmek zorundayız" dedi.

21 Mayıs’ta Bursa'da yapılması planlanan ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezası ile siyasi yasak kararının ardından İstanbul'a alınan ‘Milletin Sesi' mitingi Maltepe'de yapıldı. 

Mitingte bir konuşma yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Kimse umutsuzluğa kapılmasın, haramilerin saltanatı yıkılıyor. 5 yıl önce ilk adımı attığımız yürüyüşün finaline yaklaşıyoruz. Az kaldı. Bu kentin, bu meydanlarında, tarlalarında, fabrikalarında, üniversitelerinde özgürce kucaklaşacağız. Az kaldı.

Bunların tek amacı var, korku iklimi yaratmak ve bu iklimden nemalanmak. Ülke elden gidiyor birlikte mücadele etmek zorundayız.

Haberin Devamı

'Uzun zamandır değişim rüzgarı esiyor'

Uzun zamandır değişim rüzgarı esiyor. Türkiye değişime hazır. İşçi, memur, bürokrat, esnaf, sanayici bu değişime hazır. Bu değişime gençler hazır kadınlar hazır. Suriyeli sığınmacılar gitmek zorundalar, gidecekler. Davul zurnayla gidecekler.

'Ey genç muhafazakar kardeşim...'

Canan Başkan'ın başına gelene ses çıkartacaksın. Genç muhafazakar kadın, senin de başına gelecek. Ey genç muhafazakar kardeşim bu seçimde kararsızım diyemezsin. Kayıtsızlık bir seçim değildir. Bir sondur. Saldırgana karşı dik durmalısın.

Sonraki Haber