Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Üniversitelilere yılda 2 kez verilecek!

Üniversitelileri sevindiren haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Cumhurbaşkanının duyurusuna göre yılda 2 kez olmak üzere üniversitelilere destek verilecek. Peki üniversitelilere yol yardımı ne zaman verilecek? Üniversitelilere yol yardımı miktarı nedir? Üniversite öğrencilerine yol yardımı ne zaman başlıyor? Üniversiteli öğrencilere nakit yardım verilecek mi? Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği 2022 ne zaman? Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği tutarı nedir? İşte detaylar

Üniversite öğrencilerine müjdeli haber duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversite öğrencilerine ulaşım desteği verileceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine ulaşım desteğinin yılda 2 kere verileceğini belirtti. Öğrenciler ise bu duyurudan sonra üniversite öğrencilerine ulaşım desteği ne zaman başlıyor sorusunun cevabını aramaya başladı. İşte üniversite öğrencilerine ulaşım desteği duyurusunun ayrıntıları…

Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği nedir?

Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği nedir sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurusundan hemen sonra büyük merak konusu oldu. Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği yılda 2 kez olmak üzere üniversite öğrencilerine yapılan yol yardımıdır. Ailesinden uzakta öğrenim gören üniversite öğrencilerinin faydalanması amaçlanmaktadır. Bu sayede üniversite öğrencilerine ulaşım desteğinden faydalanan gençlerin ve ailelerin maddi yükü azaltılacak.

Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği ne zaman başlıyor?

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üniversitelilere ulaşım desteği duyurusunu yapmasından sonra, haberi duyan öğenciler üniversite öğrencilerine ulaşım desteği ne zaman başlıyor sorusunun cevabını aramaya başladı. Üniversite öğrencilerine ulaşım desteği başlangıç tarihi için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın konuya ilişkin duyuru yapması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gidiş ve dönüşler için destek vereceğiz.”

Kabine toplantısından sonra hemen üniversite öğrencilerine ulaşım desteği duyurusunu yapan Erdoğan, konuya ilişkin, “ Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız” dedi. 150 bin üniversite öğrencisinin yararlanacağı destekle ilgili Erdoğan, “Üniversite öğrencilerimize ailelerinin yanına gidip gelmeleri için yılda 2 kere ulaşım desteği vereceğiz” dedi.

Sonraki Haber