Dünya cuma günü kıyametin fragmanını yaşamış. Korkunç eşiği aşmışız. Rapor yayınlandı, bakan araştırmacıların gözleri kanadı

Avrupalı araştırmacılar tarafından cuma günüyle ilgili korkunç bir rapor yayınlandı. Rapora göre Cuma günü dünya, kaydedilen tarihte ilk kez sanayi öncesi seviyelerin 2 santigrat derece (3,6 Fahrenheit derece) üzerine çıktı. Raporu gören araştırmacıların adeta gözleri kanarken, söz konusu olay resmen kıyamet alameti olarak değerlendirildi. Sıcaklıklar artmaya devam ederken, dünyadaki canlı varlığı da tehlikeye girmeye devam edecek.

Dünyada sıcaklıklar artmaya devam ediyor. Hatta bu yaz aylarının dünya tarihindeki en sıcak yaz ayları olduğu biliniyordu. Ancak Avrupalı araştırmacıların son tespitlerine göre cuma günü dünyamız daha büyük bir felaket yaşadı.  Avrupalı araştırmacılar tarafından cuma günüyle ilgili korkunç bir rapor yayınlandı. Rapora göre Cuma günü dünya, kaydedilen tarihte ilk kez sanayi öncesi seviyelerin 2 santigrat derece (3,6 Fahrenheit derece) üzerine çıktı. Raporu gören araştırmacıların adeta gözleri kanarken, söz konusu olay resmen kıyamet alameti olarak değerlendirildi. Sıcaklıklar artmaya devam ederken, dünyadaki canlı varlığı da tehlikeye girmeye devam edecek.