Dünyaca ünlü evlilik uzmanı o işaretleri açıkladı! İşte evliliğinizin yolunda gitmediğini gösteren 7 işaret!

Bütün evlilikler inişler ve çıkışlarla doludur. Ama mental ve fiziksel sağlığınızı etkileyen bir evliliğiniz varsa sizin için doğru olanı tekrar değerlendirmenizin zamanı gelmiş olabilir. Evlilik terapisti Virginia Williamson, "Bir kişi, ihtiyaçlarının büyük ölçüde karşılanmadığı uzun süreli bir ilişkide kalırsa, bazı kaygı veya depresyon belirtileri yaşayacaktır" diyor. Evliliğinizde bu işaretler varsa iyileştirmek veya bitirmek için hemen harekete geçin. İşte o işaretler...

Uzmanla tanışın.

Virginia Williamson lisanslı bir evlilik ve aile terapisti ve Fairfield, Connecticut'taki İşbirliğine Dayalı Danışmanlık Grubu'nun kurucusudur.

Williamson, insanların semptomları farklı şekilde gösterdiğini belirtse de, anksiyete sorunları, göğüste ağırlık veya kalp çarpıntısı olarak ortaya çıkabilirken, depresyon kilo alımına veya açıklanamayan uyuşukluğa neden olabilir. Tüm ilişkiler zorlu dönemlerden geçse de, bu duyguları ve onların fiziksel semptomlarını uzun bir süre boyunca deneyimlemek daha büyük problemin göstergesi olabilir.