Dünyada 100 yılda bir olacak büyük elektrik kesintisinin ayak sesleri duyuldu. Tarih sandığımızdan yakın olabilir. Telefon, tablet, bilgisayar şarjı hazır olsun

Araştırmacılar tarafından belirtilen bilgiye göre Dünyada 100 yılda bir olacak büyük elektrik kesintisinin tarihi çok yakın. Yapılan yeni açıklamaya göre ise Güneş'te radyo frekanslarını etkileyebilecek yeni bir patlama daha meydana geldi. Tarih sandığımızdan yakın olabilir. Telefon, tablet, bilgisayar şarjı hazır olsun.

Dünyada birçok felaket bu dönemde yaşayan insanların başına geldi. Tam 2023 yılından kurtulduk derken, 2024 ya da 2025'in de pek hareketsiz geçmeyeceği tahmin ediliyor. Bilindiği üzere araştırmacılar tarafından daha önce yapılan açıklamaya göre Dünyada 100 yılda 1 meydana gelecek büyük elektrik kesintisinin 2024 ya da 2025 yılında yaşanacağı söylenmiş ancak tarihin belirsiz olduğu ifade edilmişti. İşte o tarih sandığımızdan da yakın olabilir. Güneş'te radyo frekanslarını etkileyebilecek yeni bir patlama daha meydana geldi. Tarih sandığımızdan yakın olabilir. Telefon, tablet, bilgisayar şarjı hazır olsun.