Dünyada resmen kıyametin fotoğrafı çekildi... Bu kadar kötü ki bize saklanacak yer bile bırakmayacak. Fotoğrafı görenler odaya girip ağladı

Dünyada resmen kıyametin fotoğrafı çekildi. Görüntüler o kadar kötü ki insanların çok yakında kaçacak yeri kalmayabilir. Son çekilen fotoğraf herkesin tüylerini diken diken etti. Küresel iklim değişikliğinin etkilerini arttığı şu günlerde Antarktika buzullarının çekilen son görüntüleri dünyayı ayağa kaldırdı. Antarktika'da 2010 yılında çekilen görüntülerle günümüzün görüntüleri karşılaştırıldı ve korkunç manzara dünya ile paylaşıldı.

Kıta şu anda kışın derinliklerinde, ancak NASA Dünya Gözlemevi tarafından yayınlanan görüntüler, yılın bu zamanı için normalden çok daha düşük miktarda deniz buzu gösteriyor. NASA'nın Dağıtılmış Aktif Arşiv Merkezlerinden biri olan Ulusal Kar ve Buz Veri Merkezi (NSIDC) tarafından 7 Ağustos'ta toplanan veriler, Antarktika'nın deniz buzunun Temmuz ayında ortalama 5,2 milyon mil kare olduğunu gösteriyor ki bu, kayıtların başladığı 1978'den bu yana gözlemlenen en düşük seviye olarak tarihe geçti.