Dünyada yakın herkesin yaşayabileceği büyük sorunu o dünyanın en büyük kenti yaşamaya başladı. Halk evinde çaresizce bekliyor

Dünyada yakın herkesin yaşayabileceği büyük sorunu o dünyanın en büyük kenti yaşamaya başladı. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri olan Meksika, iklim değişikliğinin etkileriyle birlikte coğrafya, kaotik kentsel gelişim ve sızdıran altyapı da dahil olmak üzere bir dizi sorun nedeniyle ciddi bir su kriziyle karşı karşıya. Halk evinde çaresizce bekliyor.

Dünyada yakın herkesin yaşayabileceği büyük sorunu o dünyanın en büyük kenti yaşamaya başladı. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri olan Meksika, iklim değişikliğinin etkileriyle birlikte coğrafya, kaotik kentsel gelişim ve sızdıran altyapı da dahil olmak üzere bir dizi sorun nedeniyle ciddi bir su kriziyle karşı karşıya. Halk evinde çaresizce bekliyor. Meksika'da yaşayan Alejandro Gomez üç aydan fazla süredir düzgün bir şekilde akan sudan mahrum kaldığını söyledi. Bazen bir veya iki saatliğine akan su, sadece birkaç kovayı doldurmaya yetecek kadar su aktı. Ardından günlerce hiç su gelmedi.