Dünyayı bile yerinden oynatacak koca gücüyle ağaçların arasından geldi, ziyaret yapan turistlerden birini altına alıp yaprak gibi silkeledi

Dünyayı bile yerinden oynatacak koca gücüyle ağaçların arasından gelen devasa yaratık, bölgeye ziyarete gelen turiste saldırdı. Turisti altına alıp adeta ezen yaratığı uzaklaştırmak için bölgedeki başka bir turist devreye girdi. Bizonun nasıl uzaklaştırıldığı bilinmezken adamın morlukları olduğu ancak sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Park yetkilileri, geçmiş uyarılarını yenileyerek vahşi yaşamın çok tehlikeli olabileceğini ve hayvanlardan uzak durulması gerektiğini hatırlattı.

 Geçtiğimiz günlerde dünyanın en meşhur doğal yaşam parkı olan Yellowstone Ulusal Parkı'nda meydana gelen olay, herkesi dehşete düşürdü. Dünya üzerindeki en güçlü hayvanlardan biri olan bizonun saldırarak altına aldığı bir adamın fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Son dönemde gelen ziyaretçilerin bizonlara yaklaşmaması konusunda uyarıldığı hatırlatılıyordu. Sosyal medya hesabı, "Bir bizona çok yaklaştığınızda böyle olur" notuyla korkunç fotoğrafı paylaştı.