Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara: Helal olsun size

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde halka seslendi. İmamoğlu, "Helal olsun size, artık güleceğiz" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun zafer konuşmasından başlıklar:

"Ne mutlu bana ki sevgi kazandı"

"Herkes için geldik. Zihninizdeki bütün önyargıları yıkın. Hiç kimsenin yaşamı, giyimi, biçimi, kuşamı bizi ilgilendirmiyor, herkesi kucaklamaya geldik."

"Biz bu şehirde inançlara saygı için geldik. İnsanlara sevgiyi, biz bu topraklarda var olan geleneği hatırlatmaya geldik. Mevlana'yı, Yunus Emre'yi, Hacı Bektaşi Veli'yi hatırlatmak için geldik."

Haberin Devamı

"Biz bu şehirde maneviyatını bilen, sahip çıkan, milli değerlerine her daim sahip çıkan, vatanının bölünmez bütünlüğünü savunan, her yerde 'tam bağımsız Türkiye' diyen, fikri hür vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Ne sizi aldatacağız, ne de aldanacağız."

"İstanbullular hepinizin huzurunda, İstanbullu hemşehrilerime şunu söyleyeceğim; ben bir projeyim. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk Cumhuriyeti'nin projesiyim."

"Siyaseti ahlakla buluşturacağız. Benim bu şehirde hepinize söz veriyorum, çocukların gençlerin Ekrem abisi olmaya geliyorum. Çok güzel işler başaracağız. Bugün demokrasiyi tamir edeceğiz. 6 Mayıs'ta bir avuç insana en güzel cevabı verdiniz, helal olsun size. Artık güleceğiz."

Sonraki Haber