Eski eşi Johnny Depp'le olan davasını kaybetmişti! Amber Heard Depp'e 8 milyon dolar ödeyebilmek için evini mi sattı?

Tüm dünyada yankı uyandıran Johnny Depp-Amber Heard davasını Heard kaybetmişti. Dava sonrası Heard’ün eski eşi Johnny Depp’e 8 milyon dolar ödeme yapmasına karar verilmişti. Amber Heard, Kaliforniya Yucca Vadisi’ndeki evini 1 milyon dolara sattı. Bunun üzerine "Amber Heard Depp'e 8 milyon dolar ödeyebilmek için evini mi sattı?" sorusu gündeme geldi. İşte detaylar...

Eski eşi Johnny Depp'e kaşrı davayı kaybeden Amber Heard, Kaliforniya Yucca Vadisi’ndeki evini 1 milyon dolara sattı. Davayı kaybeden Heard'ün, Depp’e 8 milyon dolar ödeme yapmasına karar verilmişti. Heard'ün evini satması, "Amber Heard Depp'e 8 milyon dolar ödeyebilmek için evini mi sattı?" sorusunu akıllara getirdi. 

Herard, dava ile ilgili verilen karara itiraz etmiş ve bu itirazı geçtiğimiz haftalarda reddedilmişti. Ünlü Hollywood yıldızının davayı kaybetmesi üzerine Depp'e 8 milyon dolar ödemesine karar verilmişti.  Heard'ün, parayı ödeyemeyeceği belirtildikten kısa bir süre sonra evini satması dikkat çekti.

Haberin Devamı

TMZ’nin haberine göre Heard, Kaliforniya Yucca Vadisi’ndeki evini 1 milyon dolara satarak bu paranın bir kısmını toplamaya başlamış olabilir.

Ayrıca habere göre; Heard, evi 2019’da satın alırken şimdi satıştan yaklaşık iki katı bir kâr elde etti.

Sonraki Haber