Fenerbahçe - Kayserispor CANLI MAÇ İZLE

Süper Lig 4. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe'de yeni transfer sahaya çıkıyor. Peki Fenerbahçe - Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?... İşte maçın ilk 11'leri...

Süper lig'in 4 haftası'nda Fenerbahçe evinde Kayserispor'u ağırlıyor.

13 gol atıp 7 puanı hanesine yazdı Fenerbahçe ilk yengesinde geçen hafta aldı.

Fenerbahçe - Kayserispor karşısında galibiyet alarak liderliği alıp yoluna devam etmek istiyor. Lige hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. Spor severler Fenerbahçe - Kayserispor maçının ne zaman saat kaçta hangi kanalda oynanacağını merak ediyor.

Sana lacivertli ekip geçen hafta aldığı mağlubiyetin yaralarını Kayserispor karşısında sarmak istiyor. Tek hedef kayserispor'un mağlup etmek.

Haberin Devamı

Kayserispor'da 4 maçta 6 puan

Kayserispor cephesinde ise durum biraz karışık. Yeni sezona yeni teknik adamla başlayan ve Çağdaş Atan yönetiminde olan Kayserispor transfer yasağı nedeniyle herhangi bir takviye yapamazken çıkmış olduğu 4 maçta sadece 6 puan alabildi. 

Ancak Kayserispor sürprizlerle dolu bir takım. Ve bu namını sürdürerek zorlu deplasmanda rakibi Fenerbahçe'ye sürpriz yaşatıp evine puanla dönmenin planlarını yapıyor. 

Fenerbahçe-kayserispor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Haberin Devamı

Zorlu maçı Ali palabıyık yönetecek. Fenerbahçe-kayserispor maçı Ülker stadında saat 20.45'te başlayacak. Maç bein sports 1 ben naklen yayınlanacak

Fenerbahçe-kayserispor maçı şifresiz izleyebilmek için Digiturk aboneliğinin olması gerekmekte. 

Fenerbahçe Kaysersipr maçı ilk 11'leri 

FENERBAHÇE: Altay, Ferdi, Gustavo, Szalai, Peres, Alioski, Arao, Crespo, İrfan Can, Pedro, King

Haberin Devamı

KAYSERİSPOR: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Cardoso, Ramazan, Mensah, Thiam, Gavranovic.

Sonraki Haber