Fenerbahçe’de Feyenoord maçı öncesi sürpriz gelişme! Yıldız futbolcu geri döndü
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3.eleme turunda Feyenoord ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan Rodrigo Becao, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı.
Süper Lig’in 1.haftasındaki Alanyaspor maçı ertelenen Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turunda Feyenoord ile oynayacağı maça çevirdi. Sarı-lacivertliler 12 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Chobani Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Feyenoord ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki antrenmanın, salonda core hareketleriyle başladığı belirtildi. Çabukluk, koordinasyon ve pas çalışan oyuncuların idmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladığı aktarıldı.
BECAO TAKIMLA ÇALIŞTI
Sakatlığını atlatan Becao da bugünkü antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı.
Fenerbahçe, Feyenoord maçının hazırlıklarını yarın sürdürecek.