Avrupa kupası hakemleri açıklandı

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir'in maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Galatasaray'a Slovenyalı, Beşiktaş'a Estonyalı, Başakşehir'e ise İspanyol hakem düştü.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizin ilk grup maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. İşte Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir'in maçlarını yönetecek isimler...

Galatasaray'a Slovenyalı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü ilk sınavına Belçika deplasmanında çıkacak. Sarı-kırmızılılar, 19.55'te başlayacak maçta Club Brugge'a konuk olacak. Bu zorlu mücadeleyi ise Slovenya Futbol Federasyonu'nda Slavko Vincic yönetecek. Vincic'in yardımcılıklarını ise Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak.

Mücadelenin Video Yardımcı Hakemi (VAR) İtalyan Futbol Federasyonu'ndan Daniele Orsato, Yardımcı Video Hakem (AVAR) ise Michael Fabbri olacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş'a Estonyalı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk sınavında perşembe günü Slovakya deplasmanında Slovan Bratislava'ya konuk olacak. TSİ 22.00'de başlayacak mücadelede Estonya Futbol Federasyonu'ndan Kristo Tohver düdük çalacak. Tohver'in yardımcılıklarını ise Silver Koiv ve Aron Harsing yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Juri Frischer olacak.

Başakşehir'e İspanyol

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda mücadele edecek olan M.Başakşehir, ilk maçında İtalya deplasmanında Roma ile karşılaşacak. Roma Olimpiyat Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak maçta İspanyol hakem Xavier Estrada Fernandez düdük çalacak. Fernandez'in yardımcılıklarını Roberto Alonso ve Teodoro Sobrino yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Jose Luis Munuera Montero olacak.

Sonraki Haber