Fatih Terim’i hiç böyle görmediniz! Panathinaikos- Aris maçında sinirden çılgına döndü! Taraftar, Terim'i yuhaladı

Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yaptığı Yunan ekibi Panathinaikos, Süper Ligi Şampiyonluk Turu kapsamında sahasında konuk ettiği Aris’e 1-0 yenildi. İki maç kala şampiyonluk şansı iyice azalan Panathinaikos’ta teknik direktör Fatih Terim sinirden çılgına döndü. Maçın ardından taraftarlar Terim’i yuhaladı.

Fatih Terim’i hiç böyle görmediniz! Panathinaikos- Aris maçında sinirden çılgına döndü! Taraftar, Terim'i yuhaladı

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nda Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yaptığı Yunan ekibi Panathinaikos, sahasında Aris’i konuk etti. Apostolos Nikolaidis stadyumunda oynanan maçta Aris’e galibiyeti getiren gol 2.dakikada Alvaro Zamora'dan geldi.

PANATHINAIKOS FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİ

AEK'nın PAOK'a yenildiği akşam Aris'e kaybeden Panathinaikos, zirvenin 4 puan gerisinde kaldı. Terim'in öğrencileri, Aris'i mağlup etmesi halinde AEK ile arasındaki puan farkını 1'e indirecekti.

Panathinaikos, Şampiyonluk Turu'nda PAOK'a konuk olacak ve Olympiakos'la evinde karşı karşıya gelecek.

Fatih Terim’i hiç böyle görmediniz! Panathinaikos- Aris maçında sinirden çılgına döndü! Taraftar, Terim'i yuhaladı - Resim : 1

TELEFONUNU YERE FIRLATTI

Yunanistan'dan Sport 24'ün haberine göre; Fatih Terim, maç esnasında çok sinirlendi ve elindeki cep telefonunu yere fırlattı.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa kısa bir açıklama yapan Fatih Terim, büyük bir avantajı kaybettiklerini ifade ederek, "Büyük bir avantajı kaybettik. Maçta çok erken geriye düştük. Çok üzgünüm. Ligde dev bir avantajı kaybettik" diye konuştu.

Fatih Terim’i hiç böyle görmediniz! Panathinaikos- Aris maçında sinirden çılgına döndü! Taraftar, Terim'i yuhaladı - Resim : 2

TERİM: LİGİ BİTİRELİM HER ŞEYİ SÖYLEYECEĞİZ

Terim, "Oynamak istediğimiz oyunda hiçbir şey değişmedi. Kendi sahamızda üç maçta çok erken goller yedik ve skorda geride kaldık. AEK, PAOK ve Aris'te olduğu gibi ilk dakikalarda gol yedik. Play-off'larda bunu tersine çevirmek ve bunu değiştirmek en kolay şey değil. Ancak yediğimiz golün ardından ilk yarıda bunu başaramadık ama maalesef yapamadık. Bunu değiştirebilir.

Özellikle devre arasında PAOK-AEK'ten bizim için uygun bir sonuç aldığımızda, bunu daha iyi halledebileceğimizi düşünüyordum ama maalesef bunu değiştiremedik. Şu ya da bu oldu demeyeceğim. Eğer şampiyonluğu kazanmak istiyorsanız bu durumların üstesinden gelebilmeniz gerekiyor. Maalesef bugün yapamadık. Kritik anlarda tepki vermemiz gerekiyor, aksi halde istediğimiz sonucu alamayız. Hiçbir maçtan sonra, herhangi bir yenilgiden sonra oyuncularım hakkında hiçbir zaman bir şey söylemedim. Ligi bitirelim, Kupa finali bitince, sezon bitince yeterince şey söyleyeceğiz. Size düşüncelerimi anlatacağım dedim. Geldiğim ilk gün hep birlikte oynayacağız. Ben bir şeye inanıyorum, iyi günde de kötü günde de herkesin aynı olması çok önemli. Teknik direktörler, oyuncular, taraftarlar aynı şeyi düşünmeli, aynı hedefe sahip olmalı” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim’i hiç böyle görmediniz! Panathinaikos- Aris maçında sinirden çılgına döndü! Taraftar, Terim'i yuhaladı - Resim : 3

FATİH TERİM YUHALANDI

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamada bulunmak için saha içine giren Terim'i gören Panathinaikos taraftarlarından tepki geldi.

Yunan basınından SDNA'nın haberine göre; maç sonunda stadyumda yaklaşık 1,000 ila 2,000 kişi kaldı ve Terim'in flaş röportaj için döndüğünü gördüklerinde yuhaladılar.

SORUMLU OLARAK FATİH TERİM GÖRÜLÜYOR

Haberde; Panathinaikos taraftarlarının, şampiyonluktan uzaklaşılmasında 1 numaralı sorumlu olarak Fatih Terim'i gördüğü vurgulandı.

ŞAMPİYONLUK TURU’NDA PUAN DURUMU

1- AEK Atina - 75 puan

2- Panathinaikos - 71 puan

3- PAOK - 71 puan (-1)

4- Olympiakos - 70 puan (-1)

5- Aris - 52 puan

6- Lamia - 35 puan