"Önce adam ol!"

Müzik dünyası bu kez rapçilerin 'diss' atmasıyla değil, rapçilere gösterilen popçu tepkisiyle karışacak. Khontkar adını kullanan Onur Dinç'in "Sürtüğe Bak" isimli şarkısını yayınlamasının ardından popçu Gökhan Türkmen'den çok sert eleştiri geldi: Önce adam ol

Rapçi Khontkar'ın "Sürtüğe Bak" isimli şarkısı yayınlandıktan hemen sonra tepkiler gelmeye başladı. Bir kesim şarkıyı çok başarılı bulurken, bir kesim de ağır dille eleştirdi. Eleştirenlerin büyük kısmı, sözlerin kadınları aşağıladığını iddia ederken, klipteki görüntülerin kadın bedeni üzerine kurulmuş olmasının küçük düşürücü olması.

Pop sanatçısı Gökhan Türkmen de Khontkar'a tepki gösterdi. Sert ifadeler kullanan Türkmen, "Sanat yaptığını, 'müzik' yaptığını sanan çok renkli kafa var bu memlekette! Kanmayın! Aldanmayın!" dedi. Khontkar ise eleştiriler karşısında geri adım atmadı ve şarkısının arkasında olduğunu söyledi.

Gökhan Türkmen, Khontkar'ı sert bir dille eleştirdi.

"Önce adam ol"

Instagram ve Twitter’dan bir açıklama yayınlayan Türkmen, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Özgür düşünce öyle bir şey değil! ‘Sanat’ yaptığını, ‘müzik’ yaptığını sanan çok renkli kafa var bu memlekette! Kanmayın! Aldanmayın! Talebi var diye istediği gibi hareket edebileceği, istediği şeyi diyebileceği bir alan değildir ‘müzik’! Önce ‘adam’ ol sonra iki lafı bir araya getirirsin!”

Khontkar'ın eleştirilere cevabı gecikmedi.

Khontkar'dan yanıt gecikmedi

Khontkar, gelen eleştirilere sosyal medya hesabından cevap verdi. Şarkısının arkasında olduğunu söyleyen rapçi, “Benim özür mözür dilememi bekleyen bir koyun sürüsü var. Ben ne yaptığımı, nerede durduğumu, neyi savunduğumu çok iyi biliyorum. Yanlış yerde arıyorsunuz. Beni başkalarıyla karıştırmayın. Sanatımın sonuna kadar arkasındayım” dedi.

Sonraki Haber