Sihirbaz Mandrake'nin cesedi bulundu

Sihirbaz Mandrake lakaplı Chanchal Lahiri, geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü sihirbaz Harry Houdini'nin 'kaçış' numarasını denemek için zincirlerle bağlanmış halde nehre indirilmişti. Ünlü sihirbazın bugün cansız bedenine ulaşıldı.

Sihirbaz Mandrake lakaplı Chanchal Lahiri, "Eğer kendimi özgür bırakabilirsem sihir olur, eğer yapamazsam trajik olur" dedikten sonra dünyanın en tehlikeli numaraları arasında gösterilen Harry Houdini'ye ait kaçış numarasını denemişti.

Hooghly nehrine vücudu tamamen zincirlenerek bırakılan sihirbazın kısa süre sonra suyun üstüne çıkması bekleniyordu ancak ufak bir hava kabarcığı dahi belirmedi. O sırada gösteriyi izleyenler arasında ailesi de bulunuyordu. Bir şeylerin ters gittiğini anladılar ve hemen yardım istediler ancak tüm aramalara rağmen Lahiri'den bir ize rastlanmadı.

Pazar günü gerçekleşen gösterinin hemen ardından polis görevlileri kurulan ekiple ünlü sihirbazı aramaya başladı. Suyun bulanık ve şiddetli akıntıya sahip olması arama çalışmalarını daha da zorlaştırmıştı. Bugün ünlü sihirbazın cansız bedenine ulaşıldı. Arama ekipleri Lahiri'yi suya bırakıldığı gibi zincirli bir halde buldu.

21 yıl önce de yapmıştı

Haberin Devamı

Lahiri, 21 yıl önce doğu kentindeki aynı yerde benzer bir gösteri yapmıştı. Kurşun geçirmez bir camın içerisinde zincirlerle bağlanmış halde Howrah köprüsünden kendisini suya bıraktılar. Yaklaşık 30 saniye içinde tüm zincirlerden kurtulan Lahiri, suyun üstüne çıkarak büyük takdir toplamıştı.

Lahiri, bu seferki gösterisinde kendisini kurtarmanın daha zor olacağını söylemişti.

Sonraki Haber