Kararını verdi! A Milli Takım’a Can Uzun müjdesi

Almanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, A Milli Takım tercihini Türkiye’den yana kullandı. 18 yaşındaki on numara teknik direktör Vincenzo Montella kadroya alırsa EURO 2024’te A Milli Takım forması giyecek.

Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg’te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Can Uzun’un hangi milli takımı seçeceği belli oldu. Almanya ve Türkiye’nin teklif yaptığı futbolcu kararını verdi.

MİLLİ TAKIM TERCİHİNİ YAPTI

18 yaşındaki genç on numara, Habertürk’ün haberine göre milli takım tercihini A Milli Futbol Takımımızdan yana kullandı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Vincenzo Montella kadroya alırsa EURO 2024’te A Milli Takım forması giyecek.

CAN UZUN'UN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösterilen Can Uzun, bu sezon oynadığı 22 maçta 14 gol attı, 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

TFF’DEN CAN UZUN AÇIKLAMASI

Geçen hafta TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Sky'a Can Uzun hakkında yaptığı açıklamada, "Uzun, U17 takımımızda oynadı ve bizim oyuncumuz. 2005 doğumlu, A takımımızda Arda Güler ve Kenan Yıldız gibi iki genç oyuncumuz daha var. Sıradaki Can Uzun olmalı, bunu o da biliyor. Kararını verip devam etmeli" demişti.

Sonraki Haber