Kredi kartı ve kredi borcu yapılandırma açıklandı mı? Borçlar silinecek mi? İşte yanıtı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısının ardından açıklama yaptı. Milyonlarca kişi gözlerini kredi kartı ve kredi borçlarında yapılandırma müjdesine çevirdi. Takibe düşmüş, icralık kredi kartı ve kredi borçlarındaki yapılandırma detayları merak konusu oldu. Vatandaşlar 'kredi kartı borçları silinecek mi?, kredi kartı borç yapılandırma detayları, şartları, kredi kartı yapılandırma limiti, kredi borcu yapılandırma detayları ve şartları nedir' sorularının yanıtlarını arıyor.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası KYK borçlarına ilişkin yeni düzenleme kararları alınırken, şimdide kredi kartı borçlarına ilişkin borç yapılandırmaları gündeme geldi.

Kredi kartı borçları takibe düşen veya icralık olan vatandaşları daha çok ilgilendirecek olan yeni düzenleme bugün yapılan kabine toplantısının ardından açıklanması bekleniyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda 81 ilde sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kredi kartı ve kredi borçları yapılandırılmasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.  

Sonraki Haber