Lugano yenilgisi Beşiktaşlıları çıldırttı! Bir taraftar çatıya çıktı, taraftara üçlü çektirdi!

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu 2.hafta maçında evinde konuk ettiği Lugano takımına 2-0 önde olmasına karşın 3-2 yenildi. Maçın ardından yönetime ve futbolculara taraftarlar tepki gösterdi. Bir taraftar ise tepkisin dile getirmek için stadyumun çatısına çıktı. O taraftar çatıda bir süre gezdikten sonra taraftarlara üçlü çektirdi.

This browser does not support the video element.

UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ilk hafta Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, grubun 2.hafta maçında İsviçre ekibi Lugano’yu Tüpraş Stadyumu’nda konuk etti.

Siyah-beyazlılar 38’inci ve 52.dakikalarda Vincent Aboubakar’ın golleriyle öne geçmesine karşın rakibine 81.dakika Aliseda, 86.dakikada Vladi ve 90.dakikada Bailly (Kendi kalesine) attığı gollerle 3-2 yenildi.

YÖNETİM VE FUTBOLCULARA TEPKİ

Haberin Devamı

Lugano'nun attığı 3. golün ardından Beşiktaşlı taraftarların yönetime ve futbolculara büyük tepki gösterdi.

Beşiktaş yönetimini istifaya davet eden siyah-beyazlılar, Beşiktaşlı futbolcuların topla her oynamasından sonra yuhalarken, Luganolu oyuncuları alkışladı.

Beşiktaşlı taraftarlar, Çebi yönetimine "Beşiktaş'ı mahvettin" şeklinde tezahürat yaptı.

Haberin Devamı

BİR TARAFTAR ÇATIYA ÇIKTI

Uzun süre stadyumdan çıkmayan taraftarlar, yönetime ve futbolculara tepki gösterdi. Bir taraftar ise tepkisini dile getirmek için stadyumun çatısına çıktı. O taraftar çatıda bir süre gezdikten sonra taraftarlara üçlü çektirdi.

 

Sonraki Haber