Masterchef bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler gitti? 7 Kasım Salı Masterchef dokunulmazlık oyunu sonuçları!

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef All Star, izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmaya veda eden son isim Barış olmuştu. Bu gece ise yarışmada dokunulmazlık heyecanı yaşanıyor. Yarışmanın sıkı takipçileri, gerekli bilgileri araştırıyor. Peki, Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı, potaya kimler gitti? 7 Kasım Salı Masterchef dokunulmazlık oyunu sonuçları!

Ekranların sevilen yarışma programı için ''Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı?'' sorusu, izleyicilerin gündemine yerleşti. Yarışmaya veda eden son isim Barış olmuştu. Dün akşam ise şefler yarışmacılardan 35 santimetre yüksekliğinde krokan bush yapmalarını istemişti. Kıyasıya geçen mücadelenin ardından mavi takım kaptanı Hasan oldu ve kırmızı takım kaptanı olarak karşısına Alican'ı seçti. Bu akşam (7 Kasım Salı) Masterchef dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Yarışmacılar, köfte düellosunda en iyi yemekleri yapmak için yarışıyorlar.

İşte, ''Masterchef dokunulmazlığı kim aldı?'' sorusunun yanıtı ve daha fazlası...