Mersin, Antalya, İzmir, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Trabzon'a aynı anda tüm Türkiye’nin hepsine dünyadan acil uyarı. Oralardan evlere girmeye başladılar

Geçtiğimiz günlerde pek çok yılan haberinin ortaya çıkmasının ardından uzmanlar herkesi uyardı. Dünya da ve Türkiye'de sıcaklıkların artmasının ardından popülasyonları artan yılanlar insanları korkutmaya başladı. Bir kadın, evinin mutfak penceresinden içeri girmeye çalışan zehirli yılanı görünce korku içinde paylaştı. Türkiye'de de son dönemde sıkça görülen yılanların ardından uzmanlar Mersin, Antalya, İzmir, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Trabzon'da yaşayan vatandaşları uyardı.

Havaların ısınmasıyla birlikte tüm dünyada ve Türkiye'de popülasyonları artan yılanlar, her an her yerden insanların karşısına çıkmaya başladı. İnsanların bulunduğu bölgelerde çok görülmeyen yılanlar son dönemde yiyecek aramak için artık insanların yaşadığı bölgelere akın etmeye başladı. Avustralya'da mutfak penceresinden girmeye çalışan yılanın ardından popülasyonlarının arttığı Mersin, Antalya, İzmir, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Trabzon'da yaşayan vatandaşlara uyarıda bulunuldu.