Evlat acısıyla sarsılan Ebru Şallı aylar sonra ilk kez konuştu

Oğlu Pars’ın mezarını ziyaret etmek için Bodrum’dan İstanbul’a dönen Ebru Şallı, tatil paylaşımlarına sosyal medyadan gelen tepkilere hangi yorumu yaptı?

This browser does not support the video element.

Bir süredir Bodrum’da tatil yapan Ebru Şallı, 9 yaşında kansere yenilen oğlu Pars’ın mezarını ziyaret etmek için İstanbul’a döndü. Ünlü model, gündüz Kilyos Mezarlığı’na gitti ve çiçek bahçesine çevirdiği oğlunun mezarında çektiği fotoğrafları “Çok özledim melek kokulum...”, “Meleğim her gece ettiğim duayı kabul et. Bekliyorum” mesajlarıyla yayınladı.

Akşam ise Etiler’de cilt bakımına giden Ebru Şallı’ya eşi Uğur Akkuş’da eşlik etti. Oldukça zayıfladığı görülen ünlü mankenin, yoğun bakım odasında oğlunun boncuklarla yaptığı ve üzerinde “Anniş” yazan bilekliğini taktığı görüldü.

Pandemi nedeniyle kalabalık yerlere girmediğini belirten Şallı, cilt bakımını bu nedenle geç saatte yaptırdığını anlattı. Ünlü manken psikolojisini güçlü tutmaya çalıştığını belirtti. Oğlunu nisan ayında toprağa veren ünlü mankenin eşi Uğur Akkuş ve kardeşi Funda Şallı ile çıktığı tekne tatilinden yaptığı paylaşımlar sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Şallı, gelen tepkilere “Çocuğumun yasını tutma şeklimin hesabını kimseye vermeyeceğim” diyerek ateş püskürmüştü.

Sosyal medyadan kendisine gelen bu eleştiriler hatırlatılınca ünlü mankenin gözleri doldu.
Öte yandan Ebru Şallı, kendisi gibi evlat acısı yaşayan ve 6 yıl önce 17 yaşındaki oğlu Alp Şen’i trafik kazasında kaybeden Begüm Şen’i de etiketledi ve Şems’in “Çaresizlik nedir bilir misin? Kalbin kanatlanıp gittiği yere bedenin gidememesidir.” sözünü paylaştı.