Premier Lig’de çılgın derbi! Chelsea 7 gollü maçta Manchester United'ı devirdi! Cole Palmer, maçın yıldızı oldu

Premier Lig’in 31.haftasında Chelsea evinde konuk ettiği Manchester United’ı 3-2 geriye düştüğü maçta 4-3 yendi. Mücadeleye 3 gol atan Chelsea’nin genç yıldızı Cole Palmer damga vurdu.

İngiltere Premier Lig’in 31.haftasında oynanan ChelseaManchester United maçı müthiş anlara sahne oldu.

İLK YARIDA 4 GOL

Müsabakaya iyi bir giriş yapan ev sahibi Chelsea 4.dakikada Connor Gallagher’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Chelsea, 19.dakikada kazanılan penaltıyı Cole Palmer’ın gole çevirmesi sonrası farkı 2’ye çıkardı. Daha sonra maça ortak olan Manchester United üst üste 2 gol buldu. Kırmızı Şeytanlar 34. dakikada Garnacho ve 39. dakikada Bruno Fernandes ile ilk yarı bitmeden skoru 2-2'ye getirdi.

Haberin Devamı

COLE PALMER YILDIZLAŞTI

Maçın ikinci yarısı heyecan dolu anlara sahne oldu. 67.dakikada hızlı gelişen atakta Manchester United, Anthony’nin ceza sahası içine gönderdiği uzun topta kafayı vurarak topu filelerle buluşturup 3-2 öne geçti. Maçın son anlarına gilirken Chelsea 90+10.dakikada penaltı kazandı. Palmer penaltıyı gole çevirdi ve skor 3-3 oldu.

Haberin Devamı

Müsabakadaki son sözü yine Cole Palmer söyledi. Yıldız futbolcu hızlı kullanılan kornerde ceza sahası içinde topla buluştu ve sert vuruşunda top savunmaya çarparak ağlarla buluştu. Chelsea mücadeleyi 4-3 kazandı.

Chelsea bu sonuçla puanını 43’e çıkarak 10.sıraya yükseldi. Manchester United ise 48 puanda kaldı.

Sonraki Haber