Almanlar, İngilizleri sahaya gömdü

Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Tottenham ile Bayern Münih İngiltere'de karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelede Bayern Münih sahadan 7-2'lik tarihi bir skorla ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçı olarak gösterilen Tottenham ile Bayern Münih arasındaki mücadele izleyenleri adeta büyüledi. İngiliz ekibi henüz 12 dakikada Hueng-Min Son ile 1-0 öne geçti ancak bu sevinç sadece 3 dakika sürdü. Almanlara beraberlik golünü kazandıran isim Joshua Kimmich oldu. İlk yarının son anlarında süper golcüsü Lewandowski sahaya çıkınca Almanlar soyunma odasına 2-1'lik üstünlükle gitti.

İkinci yarıya da çok hızlı başlayan Almanlar, 53'üncü dakikada Serge Gnarby'nin attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Bu golden 2 dakika sonra bir kez daha sahneye çıktı ve farkı 3'e çıkaran gole imza attı.

İngilizler buna rağmen maçtan kopmadı ve Harry Kane'in gole çevirdiği penaltı sonrasında farkı yeniden 1'e indirmeyi başardı. Ardından panzerler bir kez daha saldırdı fark 2'ye çıktı. Hemen ardından Lewandowski sahneye çıktı ve fark 3 oldu. Serge Gnarby bir kez daha ağları sarstı ve fark 4 oldu.

Bayern Münih sahadan 7-2'lik tarihe geçecek bir skorla ayrıldı.

Sonraki Haber