Sinan Akçıl'dan dikkat çeken Gülşen yorumu

Sevilen popçu Sinan Akçıl Ozan Çolakoğlu ile boşanacağı söylenen Gülşen'den Ajda Pekkan'a kadar birçok sanatçı hakkında sorulara yanıt verdi. Sinan Akçıl'dan Dilberay filminde ünlü ismi canlandıran Büşra Pekin'e ise övgüler yağdırdı.

Özel bir gecede sahne alan sevilen popçu Sinan Akçıl, gazetecilerin sorularına da yanıt verdi.

Sinan Akçık'dan Ajda Pekkan'ı kızdıracak sözler

Savaşa karşı çıkmak ve Ukrayna’ya destek için üzerindeki tişörtü giydiğini söyleyen Akçıl, “Birçok kişiyle çalıştınız, sizi en çok zorlayan ve en rahat çalıştığınız isimler kimler?” sorusunu da şöyle yanıtladı: “En zor isim Ajda Pekkan, Pekkan çok titizdir.”

 Sanatçı Sinan Akçıl, geçtiğimiz akşam Güngören'de düzenlenen özel bir gecede sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlamadan önce giydiği tişörtü gösteren Akçıl, "Ukrayna için barış istiyorum, savaşın durması en büyük isteğim. Böyle bir tişört giyerek Ukrayna'ya destek olmak istedim" dedi.

Haberin Devamı

Sinan Akçıl'dan dikkat çeken Gülşen yorumu: İnanmıyorum, Ozan iyi bir aile babası

Son dönemde yaptığı konserler ve sahne kıyafetleri ile gündem olan Gülşen hakkında da konuşan Akçıl, "Gülşen'i eleştirmek bize düşmez, onun yaptığı sahne şovu. Boşanma iddiaları da çıkmış ama inanmıyorum, Ozan çok iyi bir aile babasıdır" yorumunda bulundu.

Büşra Tekin'e övgüler yağdırdı

Akçıl, "Dilberay ve Bergen filmleri gösterimde. Sizin favoriniz hangisi?" sorusuna da "Bence bir numara Dilberay, iki numara Bergen'dir. Büşra Pekin, Dilberay'ı çok güzel oynamış" diye yanıt verdi. Kaynak: Sabah

Sonraki Haber