Şişli’de korku dolu anlar: Boynuna benzin dolu şişe bağladı ve...

Şişli'de Meryem K. isimli bir kadın boynuna benzin dolu şişeler bağlayarak otoparkın çatısına çıktı. Hayvan hakları için eylem yaptığını söyleyen kadına korku dolu dakikalar sonrası itfaiye ve polis ekipleri müdahale etti.

İstanbul Şişli’de hayvan hakları için eylem yaptığını söyleyen Meryem K. isimli bir kadın boynuna benzin dolu iki şişeyi bağlayıp otoparkın çatısına çıktı. Yüreklerin ağza geldiği dakikalar yaşanırken polis ve itfaiye ekipleri uzun süre kadını ikna etmek için mücadele verdi.

Sonunda eylem yapan kadın çatıdan indi.

 Olay, saat 17:30 sıralarında Şişli Esentepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Meryem K. isimli kadın, hayvan hakları adına eylem yapmak için cadde üzerinde bulunan bir otoparkın çatısına çıktı. Boynuna benzin dolu iki şişe bağlayan kadın kendini reklam panosuna zincirleyerek bağırmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Müzakereci polis memuru ve çevredeki vatandaşlar kendini yakmaya çalışan Meryem K.’yi ikna etmek için uzun süre uğraştı.

Bir türlü ikna edilemeyen kadına itfaiye ekipleri su sıkarak müdahale ederken polis memurları eylemci kadının bulunduğu çatının arka kısmından dolanarak kadını etkisiz hale getirdi. Sağlık ekipleri Meryem K.’yi ambulansa bindirerek kontrol amaçlı Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi'ne kaldırdı.

Sonraki Haber