Sivas'ta röntgenci kabusu!

Sivas’ın Şeyhşamil Mahallesi sakinleri 2 haftadır röntgenci kabusu yaşıyor. Mahallenin gençleri bir türlü yakalayamadıkları 2 kişi için hazırladıkları sopalarla nöbet tutuyor

Şeyhşamil Mahallesi'den birçok kişinin evleri röntgenlerken gördüğü iki kişi yüzünden kimse uyuyamıyor. Karakola çok sayıda şikayet gelmesine rağmen bu esrarengiz 2 kişi bir türlü yakalanamadı. Mahallenin gençleri bu durum üzerine birleşerek kendi önlemlerini aldı.  Gençler kendilerini hazırladığı çivili sopalarla sabaha kadar nöbet tutuyor, röntgencileri arıyor.  

Mahallede sapık korkusu ile yaşayan vatandaşlar uyuyamaz olunca kendi önlemlerini almaya başladı. Birçok kez rastlanan ancak yakalanamayan bu 2 kişiyi  için mahallenin gençleri sabaha kadar gözlerini kırpmıyor.

Haberin Devamı

Mahalle sakinleri, sapık olduğu düşünülen 2 kişinin biran önce yakalanması için kolluk kuvvetlerinden yardım istiyor.

"Polisin bir an önce bulmasını istiyoruz"

Mahalle sakinleri, “Mahallemizde yaklaşık 2 haftadır şüpheli 2 kişi dolaşıyor. Evleri gözetliyorlar. Mahalle sakinleri korku içerisinde. Gece uyumaya korkuyoruz. Bu nedenle sabahlara kadar mahallede nöbet tutuyoruz. Polisimizden biran önce bu iki kişinin bulunmasını istiyoruz” dediler.

Sonraki Haber