Sivas'ta röntgenci kabusu!

Sivas’ın Şeyhşamil Mahallesi sakinleri 2 haftadır röntgenci kabusu yaşıyor. Mahallenin gençleri bir türlü yakalayamadıkları 2 kişi için hazırladıkları sopalarla nöbet tutuyor

Sivas'ta röntgenci kabusu!

Şeyhşamil Mahallesi'den birçok kişinin evleri röntgenlerken gördüğü iki kişi yüzünden kimse uyuyamıyor. Karakola çok sayıda şikayet gelmesine rağmen bu esrarengiz 2 kişi bir türlü yakalanamadı. Mahallenin gençleri bu durum üzerine birleşerek kendi önlemlerini aldı.  Gençler kendilerini hazırladığı çivili sopalarla sabaha kadar nöbet tutuyor, röntgencileri arıyor.  

Sivas'ta röntgenci kabusu! - Resim : 1

Mahallede sapık korkusu ile yaşayan vatandaşlar uyuyamaz olunca kendi önlemlerini almaya başladı. Birçok kez rastlanan ancak yakalanamayan bu 2 kişiyi  için mahallenin gençleri sabaha kadar gözlerini kırpmıyor.

Sivas'ta röntgenci kabusu! - Resim : 2

Mahalle sakinleri, sapık olduğu düşünülen 2 kişinin biran önce yakalanması için kolluk kuvvetlerinden yardım istiyor.

"Polisin bir an önce bulmasını istiyoruz"

Mahalle sakinleri, “Mahallemizde yaklaşık 2 haftadır şüpheli 2 kişi dolaşıyor. Evleri gözetliyorlar. Mahalle sakinleri korku içerisinde. Gece uyumaya korkuyoruz. Bu nedenle sabahlara kadar mahallede nöbet tutuyoruz. Polisimizden biran önce bu iki kişinin bulunmasını istiyoruz” dediler.