Türkiye’nin başına dert oldu. Zonguldak, Karabük, Bartın, Amasya, Samsun, Ordu ve Tokat… Hemen öğrenip tedbirinizi alın

Meteoroloji tarafından Zonguldak, Karabük, Bartın, Amasya, Samsun, Ordu ve Tokat illeri için uyarı yapıldı. Bu illerdeki vatandaşların söz konusu durumu bilmesi ve tedbir alması gerekiyor.

Türkiye’nin başına dert oldu. Zonguldak, Karabük, Bartın, Amasya, Samsun, Ordu ve Tokat… Hemen öğrenip tedbirinizi alın

Türkiye’de Çad ve Libya üzerinden gelen Afrika tozları etkisini devam ettiriyor. Bu kapsamda Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından da vatandaşlara uyarılar yapılıyor. Tozların İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde etkili olabileceği belirtildi.

BATI VE ORTA KARADENİZ İÇİN UYARI

Bu kapsamda Batı ve Orta Karadeniz illeri olan Zonguldak, Karabük, Bartın, Amasya, Samsun, Ordu ve Tokat’taki vatandaşların bu duruma karşı tedbirli olması gerektiği kaydedildi.

Türkiye’nin başına dert oldu. Zonguldak, Karabük, Bartın, Amasya, Samsun, Ordu ve Tokat… Hemen öğrenip tedbirinizi alın - Resim : 1

TOZ TAŞINIMINA DİKKAT

Meteoroloji’den yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi:

“İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Türkiye’nin başına dert oldu. Zonguldak, Karabük, Bartın, Amasya, Samsun, Ordu ve Tokat… Hemen öğrenip tedbirinizi alın - Resim : 2