Spor

Galatasaray–Fenerbahçe derbisi için seyirci kararı

İstanbul Valiliği Trendyol Süper Lig’in 37.haftasında oynanacak olan Galatasaray – Fenerbahçe derbisine 2 bin 400 Fenerbahçe taraftarının alınacağını açıkladı.

Dursun Özbek müjdeyi verdi!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya Projesi’nin sarı-kırmızılı kulübün geleceği olduğunu ifade ederek, “Ciddi gelirler elde edeceğimiz ve ilk aşamada da Bankalar Birliği'ne borcumuzu kapatacağımız bir çalışmadır. Florya projesinden gelecek gelirin bir bölümü ile Bankalar Birliği'ne olan borcumuzu ödeyeceğiz. Böylece aylık 100 milyon TL'lik faiz giderinden de kurtulacağız” dedi.

Kartal: Matematiksel olarak yarışın içindeyiz

Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor'a konuk oldu ve 0-0'lık beraberlikle lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü. Teknik direktör İsmail Kartal, maçın ardından yapılan basın toplantısında matematiksel olarak hala şampiyonluk yarışında olduklarını vurguladı ve son maça kadar ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörünü duyurdu!

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu olurken yeni bir gelişme yaşandı. Dünya kupası şampiyonluğu yaşamış teknik direktörün Fenerbahçe’nin eski futbolcusuyla birlikte sarı-lacivertli takımına başına geleceği belirtildi.

Sergen Yalçın'dan 'ayrılık' açıklaması!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldığını ifade etti. Beşiktaş'a gideceği yönündeki haberlere itibar edilmemesini isteyen Yalçın, henüz kendisine ciddi bir teklif gelmediğini belirtti.

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır yara aldı!

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde olan sarı-lacivertliler deplasmanda 1 puana razı oldu. Karşılıklı ataklarla geçen mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

CANLI Fenerbahçe Konyaspor

Trendyol Süper Lig’in 35.haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler Fenerbahçe Konyaspor canlı izle Fenerbahçe Konyaspor şifresiz canlı izle aramalarını sıklaştırdı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Konyaspor canlı izle aramasıyla maçı izleyeceğine dair bilgi arıyor. Fenerbahçe Konyaspor canlı şifresiz nasıl izlenir? Peki, Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Konyaspor şifresiz izleme linki...

UEFA'dan Halil Umut Meler'e görev

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final rövanş maçında Club Brugge ile Fiorentina arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacak.

Eczacıbaşı Dynavit'ten yeni transfer!

Eczacıbaşı Dynavit, 2024-2025 Sezonu öncesi İtalyan pasör çaprazı Anna Nicoletti’yi kadrosuna dahil etti.

Alanyasporlu futbolcuya milli takım daveti

Alanyaspor’un U14 takımı oyuncularından Burak Cemil Özdoğan, Türkiye U14 Milli Takımı'nın İspanya’da oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna davet edildi.

Fenerbahçe transferde hedef büyüttü!

Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, bonservisi için 27 milyon euro ödenen yıldız futbolcu için girişim yapacak. Transferin bitmesi durumunda “Kadıköy yangın yerine döner” yorumları yapılmaya başlandı.