Survivor son konseyde gergin anlar yaşandı! Batuhan Poyraz arasında tansiyon yükseldi "Cevap vermesi zaten saçmalık"

Survivor'da son konsey bir hayli gergin geçti. Batuhan ve Poyraz arasında ipler iyice gerildi. Batuhan Karacakaya, kendisi hakkında konuşan Yiğit Poyraz hakkında açıklama yaparken tansiyon yükseldi. Batuhan, Poyraz'a sesini yükseltti.

Survivor sonlara doğru yaklaşırken hem yarışma taradında hem de ekran tarafında hararet iyice arttı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu son konseyde ise ipler gerildi, tansiyon yükseldi. Batuhan Karacakaya kendisi hakkında konuşan Yiğit Poyraz'a cevap verirken sesini yükseltti. 

Yiğit Poyraz Batuhan Karacakaya hakkında; "Öncelikle sonuçta bireyselliğe döndük. Oturduğumuz sıralardan koltuklardan bile belli artık.

Dokunulmazlıkları bireysel oynuyoruz. Ben kendi takımımdan birini söylemeyi düşündüm derken tamamen yüzde 100 samimiydim. Hatta söylemeyi düşündüm isim de doraydı.

Fakat bireysellğie döndüğümüzden beri mavi takım, kırmızı takım olgusu tamamı ile kırıldı.

Haberin Devamı

Batuhan ben takım oyuncusuyum diyor ama bu zamana kadar Survivor'ın en başından beri en bireysel oynayan oyuncu Batuhan ve en bireysel konuşan da Batuhan’dı

Yani burada mavi takımdaki kalan 3 kişiden hoşnutsuz oldukları için hala sanki takım devam ediyorlarmış gibi konuşuyorlar.

Fakat tamamen bireysel ve kişisel sorunlardan boş mutsuzluklardan kaynaklanan sebeplerden dolayı bunları söylediklerini düşünüyorum

Hepimizin de aslında içten içe bireysel düşündüğünü fakat takım olmuş da arkasına sığınıp karşı takımdan birilerini eleyip kendini korumaya çalıştıklarını düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Batuhan ise Poyraz'ın bu sözlerine sinirlenerek karşılık verdi. "Poyraz'ın benim konuşmama cevap vermesi zaten bence saçmalık" diyen Batuhan Karacakaya, "Benim Survivor görüşlerimi benden kaç kere dinledi de bana bunun hakkında cevap veriyor.

Yani benim düşüncemi İsmail abi eleştirse eyvallah diyeceğim. 

Bir kere bile Survivor hakkında konuşmadım. Adam bana gelmiş Batuhan bireysel düşünüyor diyor.

Haberin Devamı

Ben artık böyle boş muhabbetleri boş polemiklere katılmak istemiyorum. 

Ben kendi fikirlerimi de söylüyorum. Bana Survivor görüşümden bahsediyor. Nereden dinledin, nereden öğrendin… Boş boş muhabbetler. Bunu da fazla uzatmak istemiyorum. Ben takım oyuncusuyum dedim bunu da her zaman açıkladım" ifadelerini kullandı. 

Ortamda tansiyonun yükselmesi üzerine Acun Ilıcalı iki yarışmacıyı da sakinleştirdi. 

Sonraki Haber