Toprağın içinden çıkmaya başladılar, hepsi dev gibi... İstilaya başladıkları yerdeki insanlar korku içerisinde evlerini terk ediyor. Dünya buna hazır değil

Bölge sakinlerine yaka silktiren istila, gün geçtikçe şiddetini arttırıyor. İstila öyle bir hal aldı ki pek çok kişi evlerinden taşınmak zorunda kaldı. Evlere giren devasa büyüklükteki fareler, aynı zamanda park halindeki araçların kaportalarında kendilerine yuva yapmaya da başladı. Pek çok araç sahibinin aracı kullanılamaz hale geldi. Uzun yıllardır bölgede yaşadığı için terk etmek istemeyen sakinler gözü yaşlı bir şekilde çözüm bekliyor.

Binlerce pound değerinde hasara neden olan fare istilası, aileleri korku içinde evlerinden kaçmaya zorluyor. Uzun süredir İngiltere Merseyside'daki bölge sakinleri, yaşadıkları korkunç durumun stresinden dolayı hiç şey yapmadan sadece ağladıklarını anlattı. Liverpool ECHO, bazı ailelerin istilacı kemirgenler nedeniyle evlerini taşıyarak sert önlemler aldığını bile bildirdi. Evlere, bahçelere ve arabalara sızan iğrenç yaratıklar, Knowsley Belediyesi'nin özel bir çabasının hedefi haline geldi.