Tüpün içindeki canlı, dünya çapında milyonlarca insanın yaşamını tehdit ediyor. Herkes çok ama çok dikkatli olmalı, tüm tedbirler açıklandı

Tüpün içinde bulunan canlı, dünya çapında milyonlarca insanın yaşamını tehdit ediyor. İnsanları ısırarak bulaşan viral enfeksiyon, çok ciddi sorunlara neden olabilir. Ölümcül virüs, sivrisinekler ile birlikte bulaşıyor ve insanları öldürüyor. Uzmanlar, herkesin çok ama çok dikkatli olması gerektiğini söylüyor. Oldukça hızlı bir şekilde yayılan virüse karşı tüm tedbirler açıklandı.

Dang humması, dünya çapında milyonlarca insanı etkileyen ve çok çeşitli semptomlara neden olan sivrisinek kaynaklı viral bir enfeksiyondur. Bazı durumlarda dang humması potansiyel olarak yaşamı tehdit eden bir duruma ilerleyebilir. Dang humması ile şiddetli dang humması arasındaki farkların tanınması ve bu durumların nasıl önleneceğini ve ele alınacağını bilmek, halk sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Aşağıda bu hastalıkların temel gerçeklerine ilişkin temel bilgiler yer almaktadır.