Yasak Elma'nın yıldızı veda etti!

Ekranların fenomen dizilerinden Yasak Elma'nın yıldız ismi flaş bir kararla hayranlarını şoke etti. Dizide Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece, sosyal medyaya bir süreliğine veda etti.

FOX ekranlarının çok izlenen dizisi Yasak Elma korona virüs nedeniyle ekran serüvenine zorunlu ara vermek zorunda kalmıştı. Dizide Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece takipçilerini adeta şoke eden bir karar aldı. Eda Ece, sosyal medyaya bir süre veda ettiğini ifade ederek takipçilerini üzdü.

Her bölümü sosyal medyada gündem olan Yasak Elma dizisinde entrika hiç eksik olmuyor. Sürükleyici senaryosu sayesinde sürekli kendinden bahsettiren dizi korona virüs önlemleri kapsamında ara vermek zorunda kaldı.

Her ne kadar dizi ekranda olmasa da, oyuncuları milyonlarca hayran tarafından sıkı şekilde takip ediliyor. Özellikle Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece yaptığı her paylaşımla olay oluyor. Eda Ece'yi 2 milyon 800 kişi takip ediyor.

Instagram hesabında sık sık paylaşımlar yapan Eda Ece aldığı kararı takipçileriyle paylaştı. Korona virüs nedeniyle herkesin evde kaldığı günlerde Eda Ece içine dönmeye karar verdi ve bir süreliğine sosyal medya hesabını kapattı. Ece bu haberi duyurduğu paylaşımını ise yoruma kapatarak gelen yorumları da görmek istemedi.

Sonraki Haber