Yıldız Tilbe'yi önce Tarkan sonra Gülşen reddetti: Saygı duyuyorum

Yıldız Tilbe, sosyal medyadan yaptığı çağrıyı kibarca reddeden Tarkan’la ilgili hangi açıklamayı yaptı? Tilbe, polis çevirmesinden neden kaçtı?  

This browser does not support the video element.

Yıldız Tilbe geçen pazar Arnavutköy’de stüdyo çıkışı görüntülendi.  54 yaşındaki ünlü sanatçı, sosyal medyada Tarkan’a attığı pas nedeniyle trend oldu. Tilbe, Murat Kekilli’nin müzisyenlere destek vermek için hepimiz için “Ses Ver Türkiye” etiketiyle başlattığı meydan okumaya megastar Tarkan’ı davet etti.

Ancak Yıldız Tilbe, Tarkan’dan hiç beklemediği bir yanıt aldı. Son dönemde sosyal medyayı daha aktif kullanan Tarkan ise Tilbe’ye “Yıldız’ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu çelıncın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver” dedi.

Yıldız Tilbe, kendisini kibarca reddeden Tarkan’ın düşüncesine saygı duyduğunu belirtti. Tilbe daha sonra aynı pası bu sefer Gülşen’e attı. Gülşen ise Tilbe’ye yanıt vermedi. Eşi Ozan Çolakoğlu ile İspanya’da olan ünlü popçunun, kayınvalidesi Suna Uyandıran’ı beyin kanaması nedeniyle kaybettiği açıklandı. Yıldız Tilbe bunu öğrenince taziye mesajı yayınladı ve “Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nun annesine Allah’tan rahmet dilerim” dedi. 

Pes etmeyen ünlü sanatçı, korona virüs salgınından etkilenen müzisyenler için başlatılan meydan okuma akımına devam etti ve Gülben Ergen'e seslendi. Tilbe, sözü ve bestesi kendisine ait olan “Kandıramazsın” şarkısını seslendirdikten sonra Ergen’e pas attı. Akıma kayıtsız kalmayan Gülben Ergen de ‘Yalnızlık’ şarkısı ile Seda Sayan’a topu attı.

Haberin Devamı

Öte yandan ünlü popçu “Delikanlı” şarkısını seslendiren Müge Anlı için “Ben şarkı veririm Müge’ye, herkes verir. Valla sesi birçok şarkıcıdan güzelmiş” diyerek tweet atmıştı.

Yıldız Tilbe’nin Bilal Sonses’le seslendirdiği “Hasbelkader” şarkısının çalıntı olduğu iddiası gündeme gelmişti. Söz yazarı ve besteci Belma Şahin şarkının kendisine ait olduğunu iddia ederek İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesine dava açmıştı.

Ünlü popçu henüz tatil planı yapmadığını söyledi. Yıldız Tilbe daha sonra başka bir stüdyoya geçti. Ünlü şarkıcı geç saatte dışarı çıktı. Yıldız Tilbe bu kez konuşmak istemedi. Yıldız Tilbe’nin polis çevirmesinde durmaması ise dikkat çekti. Tilbe’nin bu sırada görüntü alınmasına sinirlendiği görüldü.