Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu aşkı neden 2 ay sürdü?

Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu’nun ilişkisi neden sadece 2 ay sürdü?

Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu’nun şubat ayında instagram canlı yayınlarında başlayan samimiyeti kısa süre sonra beraberliğe dönüşmüştü. Tüzünataç aşk iddiasını yalanlamazken Kaygılaroğlu ise mart ayında katıldığı bir ödül töreninde “Her şeyden önce arkadaşız” demişti.

Ünlü oyuncu çift, birkaç hafta sonra da Arnavutköy’de bir balıkçıda aşklarını dosta düşman ilan etmişti. İkilinin beraber görüntülenmesinin hemen ardından Tüzünataç’ın kısa süre önce ayrıldığı Ali Yörenç’le Uraz Kaygılaroğlu’nun beraber oyun oynarken çekilen eski videosu da sosyal medyada hızla yayıldı.

Kaygılaroğlu ile Tüzünataç son olarak ise Özge Özpirinçci’nin olaylı doğum günü partisi çıkışında kameralara yansımış, Tüzünataç, gürültü nedeniyle polisin geldiği evden çıkışta gergin tavırlar sergilerken, Kaygılaroğlu ortalığı sakinleştirmeye çalışmıştı.

Son dönemde ikilinin cephesinden sık sık fikir uyuşmazlığı nedeniyle kavga ettikleri ve Kaygılaroğlu’nun ayrılmak istediği bilgileri geliyordu. Geçen hafta sonu iplerin tamamen koptuğu ortaya çıktı.

Berrak Tüzünataç ayrılık sonrası soluğu Bodrum’da bir detoks merkezinde aldı ve aralarında Alican Yücesoy ve Ece Sükan’ın da olduğu arkadaş grubuyla tatil yapmaya başladı. Cem Yılmaz’ın “Erşan Kuneri” dizisine hazırlanan Uraz Kaygılaroğlu ise çekimler öncesi kızı Ada’ya daha çok vakit ayırmak için fırsat buldu.