Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam, Nesrin Cavadzade'nin ayrılığıyla ilgili ilk kez konuştu

“Yasak Elma” dizisinden ayrılan Nesrin Cavadzade’nin, eski dostları Eda Ece ve Şevval Sam’la arası mı bozuldu? Şevval Sam konuyla ilgili ‘Magazin Hattı’na hangi özel açıklamaları yaptı?

Yasak Elma” dizisinin Ender’i Şevval Sam, Baltalimanı’nda “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Geçen yıl temmuz ayından beri ara vermeden dizi çeken sam, tatil planlarından bahsetti. Sam, eylül ayında 5. sezonu ekrana gelecek olan “Yasak Elma”nın başarısının nedenlerini sıraladı.

“Yasak Elma”nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade önceki hafta yönetmenle tartışıp seti terk etmiş, bu nedenle dizinin bölüm finali çekilemeyince de yapımcı Fatih Aksoy Cavadzade’yi projeden çıkartmıştı. Bu hafta cenaze sahnesi ekrana gelen Nesrin Cavadzade’nin Eda Ece’ye ve Şevval Sam’a darıldığı da gündeme gelmişti.

Şevval Sam, Cavadzade’nin ayrılmasına yapımcı Fatih Aksoy’un karar verdiğine dikkat çekti. Sam daha önce “Yasak Elma”da kendisinin ayrılmasının da gündeme geldiğini belirtti. Ünlü oyuncu annesi Leman Sam’ın klasik otomobilinin yenileneceğini söyledi. Şevval Sam araba kullanmayı çok sevdiğini anlattı. Sam adını prenses koyduğu karavanının ise henüz hazır olmadığını ifade etti.

“Yasak Elma”ya veda eden ve bir dondurma markasıyla reklam anlaşması yaptığı konuşulan Nesrin Cavadzade aynı gün Bebek’te görüntülendi. Sevgilisi Gökhan Alkan’dan ayrıldığı iddiasını geçen hafta yalanlayan Cavadzade, bu kez konuşmak istemedi.