Hande Erçel'e Kerem Bürsin'le ilgili o iddia soruldu

“Sen Çal Kapımı” dizisindeki partneri Kerem Bürsin’le aşk yaşadığını ilan eden Hande Erçel, ilişkisiyle ilgili neler söyledi?

Son yılların gözde oyuncularından Hande Erçel, reklamların da aranılan isimlerinin başında geliyor. Erçel, bu sezon hem bir diş macunu hem de bir giyim markasının yüzü...

Ünlü oyuncu, geçen salı giyim markasının yeni sezon reklam çekimleri için kamera karşısına geçti. Hande Erçel, aşk yaşadığını itiraf ettiği “Sen Çal Kapımı” dizisindeki partneri Kerem Bürsin’le yaptığı Maldivler tatili hakkında konuştu. Saç imajını yenileyen güzel oyuncunun bronz hali dikkat çekti.

Hande Erçel’e Kerem Bürsin’in Amerika’ya gittiği iddiası soruldu. Ancak ünlü oyuncu Bürsin’le dizi çekimlerine hazırlandıklarını açıkladı. Erçel ile Bürsin’in Maldiv tatilinden dönerken havalimanında el ele çekilen fotoğrafı da ortaya çıkmıştı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin 20 Mayıs itibariyle “Sen Çal Kapımı” dizisinin yeni bölüm çekimlerine katılacak. İkili, öncesinde ise dizinin teaser çekiminde görev alacak.