Yol kazısı için yeri kazan işçiler, gördükleri karşısında bir anda tüm çalışmaları durdurdu. Yerin altından çıktı. 1800 yılından kalma

Yol kazısı için yeri kazan işçiler, gördükleri karşısında bir anda tüm çalışmaları durdurdu. Yerin altında çıkan şey şaşkına çevirdi, tahminlere göre 1800'lü yıllardan kalma gemi enkazını gören işçiler yetkililere haber verdi. Yetkililer, geminin beklenmedik bir şekilde olabileceğine ve zamanla çamurla dolmuş olabileceğine inandıklarını söyledi.

Karayolu ekipleri, bu ayın başlarında rutin inşaat çalışmaları sırasında Florida otoyolunda sağlam, asırlık bir gemi enkazı buldu. Tarihinin 1800'lü yıllara dayandığına inanılan 6 metre uzunluğundaki eser, St. Augustine'deki Aslanlar Köprüsü yakınlarında yaklaşık 2 ila 3 metrelik tortunun altına gömülmüştü ve o kadar iyi korunmuştu ki ekipler sol deri çizmeyi buldu. Florida Ulaştırma Bakanlığı (FDOT) 2. Bölge Sekreteri Greg Evans, "Geminin beklenmedik bir şekilde batmış olabileceğine ve zamanla çamurla dolmuş olabileceğine inanıyoruz. Bu yüzden bu kadar iyi korunmuştu.