Ancelotti, Real Madrid’in 150 milyon euroluk yıldızını maç içinde fırçaladı: “Böyle oynayamazsın, böyle oynama”

İspanya La Liga’nın 7.haftasında Real Madrid ile Las Palmas arasında oynanan maça eflatun-beyazlıların hocası Carlo Ancelotti, futbolculardan Vinicus Junior ile tartıştı. Ancelotti, performansını beğenmediği futbolcusunu maç içinde, “Böyle oynayamazsın, böyle oynama” ifadelerini kullanarak eleştirdi.

Ancelotti, Real Madrid’in 150 milyon euroluk yıldızını maç içinde fırçaladı: “Böyle oynayamazsın, böyle oynama”

İspanya La Liga’nın 7.haftasında Real Madrid ile Las Palmas, Santiago Bernabéu Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Real Madrid mücadeleyi 45+3.dakika Brahim Diaz ve 54.dakikada Joselu’nun attığı gollerle 2-1 kazandı.

Ancelotti, Real Madrid’in 150 milyon euroluk yıldızını maç içinde fırçaladı: “Böyle oynayamazsın, böyle oynama” - Resim : 1

ANCELOTTI UYARDI

Maçın ardından ortaya çıkan görüntülerde maça eflatun-beyazlıların hocası Carlo Ancelotti’nin futbolculardan Vinicus Junior’un tartıştığı görüldü. Gol Play’in paylaştığı görüntülerde Ancelotti ona "Daha açık oyna" diyor, Vinicus ise hoşnutsuz bir jestle karşılık veriyor.

Ancelotti, Real Madrid’in 150 milyon euroluk yıldızını maç içinde fırçaladı: “Böyle oynayamazsın, böyle oynama” - Resim : 2

SERT ÇIKTI

Ancak koç, Vini'nin yaptıklarından hoşnutsuzluğunu zaten belli ederken, yedek kulübesinden kalkıp oyuncusuna şu ifadelerle ve her şeyi anlatan jestlerle hitap ediyor: "Böyle oynayamazsın, yapabilirsin. Böyle oynama ...."

Kısa bir süre sonra, son düdükle birlikte görüntülerde Vini'nin soyunma odasına doğru ilerlediği ve Ancelotti'nin ters yönde yakınlardan geçtiği ancak birbirlerini selamlamadıkları görülüyor.

Ancelotti, Real Madrid’in 150 milyon euroluk yıldızını maç içinde fırçaladı: “Böyle oynayamazsın, böyle oynama” - Resim : 3

150 MİLYON EURO DEĞERİNDE

Transfermarkt'a göre değeri 150 milyon euro olarak gösterilen V.Junior bu sezon çıktığı 4 maçta 1 gol attı.