Angelina Jolie'nin yeni dövmesi çok konuşuldu! Sevilen romanın repliğini vücuduna kazıttı

Ünlü aktris Angelina Julie, son olarak eski eşi Brad Pitt ile olan velayet davasıyla gündeme gelmişti. Bu sefer ise koluna yaptırdığı yeni dövmesi ile çok konuşuldu. Şu sıralar yapımcılığını üstlendiği müzikale çokça vakit ayıran Jolie, dövmeyi ekibiyle birlikte yaptırmış.

Angelina Jolie'nin yeni dövmesi çok konuşuldu! Sevilen romanın repliğini vücuduna kazıttı

Hakkında çıkan söylentilerle gündemi meşgul eden Angelina Jolie, şu sıralar yapımcılığını üstlendiği Broadway müzikalı The Outsiders ile meşgul oluyor. Geçtiğimiz günlerde müzikalin New York'taki prömiyerine katılan Jolie'nin kolundaki yeni dövmesi dikkatlerden kaçmadı. Müzikalin yapımcısı olan Jolie'nin kolunda "Stay Gold" yazıyor.

EKİPLE BİRLİKTE AYNI DÖVMEYİ YAPTIRDI

"Stay Gold", The Outsiders romanında geçen ünlü bir replik. Müzikal ekibinden birkaç kişinin de aynı dövmeyi yaptırdığı biliniyor. Senarist Justin Levine ve yönetmen Danya Taymore de Jolie ile aynı dövmeyi yaptırdı.

Angelina Jolie'nin yeni dövmesi çok konuşuldu! Sevilen romanın repliğini vücuduna kazıttı - Resim : 1

KIZI DA YER ALIYOR

Oyunculuk kariyeriyle bilinen Jolie, The Outsiders müzikalinde yapımcılık görevini üstlenerek büyük bir sorumluluk aldı. Jolie ile Brad Pitt'in kızı Vivienne de müzikalde asistan olarak yer aldı.

Angelina Jolie'nin yeni dövmesi çok konuşuldu! Sevilen romanın repliğini vücuduna kazıttı - Resim : 2

"İŞİNİ ÇOK CİDDİYE ALIYOR"

"La Jolla Playhouse'daki gösteriye beni ilk kez kızım getirmişti." diyen Jolie, kızının çok sıkı çalıştığını ve işini çok ciddiye aldığını söyledi. Jolie, prömiyerde kızı için "Beni de düzeltiyor. İşini çok ciddiye alıyor." ifadelerini kullanmıştı.