3 arkadaşın sır ölümü aydınlandı! Meğer araçta uyuduktan sonra...

Ankara'da yol kenarına park edilmiş araçta ölü halde bulunan 3 kişinin ölüm nedenlerinin karbonmonoksitten zehirlenme olduğu ortaya çıktı.

3 arkadaşın sır ölümü aydınlandı! Meğer araçta uyuduktan sonra...

Ayaş ilçesi Gökçebağ Mahallesi mevkisinde, dün öğle saatlerinde, yol kenarında park halindeki 06 Y 0820 plakalı otomobilin içinde 3 kişi hareketsiz bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde araçta bulunan Mehmet Gökdemir, Satılmış Koç ve Kurban Duran'ın hayatını kaybettiği belirlendi. 3 kişinin vücutlarında darp ya da kesici ve delici alet izine rastlanılmadı. Aracın içinde ise yoğun egzoz kokusu ve çok sayıda alkol şişesi tespit edildi.

3 arkadaşın sır ölümü aydınlandı! Meğer araçta uyuduktan sonra... - Resim : 1

“ARAÇ İÇERİSİNDE İÇKİ ŞİŞELERİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER”
Olayın tanıklarından Şenol Parlak, “Öğlen namazına giderken jandarmanın geldiğini gördük. Bir aracın etrafını şeritle sarmışlardı. Araç içerisinde üç tane ceset olduğunu söylediler. Doktor ve savcı geldi. İncelemeler yapıldıktan sonra cesetler adli tıpa gönderildi. Araç içerisinde içki şişeleri olduğunu söylediler. Egzoz gazından da sızıntı olabileceğini söylüyorlar” ifadelerini kullandı.

3 arkadaşın sır ölümü aydınlandı! Meğer araçta uyuduktan sonra... - Resim : 2

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR
Cansız bedenine ulaşılan Kurban Duran (41), öğle namazını müteakip Kırbaşı Mahallesi'nde bulunan Merkez Camii'nde kılınan namaz sonrası Kırbaşı Köy Mezarlığı'na defnedildi. Satılmış Koç ise öğle namazını müteakip Cemil Ercan Camii'nde kılınan namaz sonrası Beypazarı Şehir Mezarlığı'na defnedildi. Araç içerisinde cansız bedenine ulaşılan bir diğer isim Mehmet Gökdemir'in (43) cenazesi ise ikindi namazını müteakip Cemil Ercan Camii'nde kılınacak namaz sonrası Kurt Kovan Mezarlığı'na defnediledi.

3 arkadaşın sır ölümü aydınlandı! Meğer araçta uyuduktan sonra... - Resim : 3

ÖLÜM NEDENLERİ BELLİ OLDU
Hepsi de ilçede çiftçilik yapan Gökdemir, Koç ve Duran'ın, Ankara'da geç saatlere kadar eğlendikten sonra dönüşte aracı yol kenarına çekip uyudukları, bu sırada karbonmonoksitten zehirlenme sonucu öldükleri öğrenildi.