Ankara'da kayıp üniversiteli Doğanay Demirtaş'tan acı haber! Ağaca asılı halde ölü bulundu!

Ankara'da 2 gündür kayıp üniversite öğrencisinden acı haber geldi. Geçtiğimiz cumartesi gününden itibaren haber alınamayan 19 yaşındaki Doğanay Demirtaş için ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Cep telefonundan en son sinyal alınan Eymir Gölü çevresinde arama yapan ekipler gencin cansız bedenine ulaştı. Gölün kenarında bulunan bir restoranın arka kısmında ağaca asılı cesedi bulunan Demirtaş'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Ankara'da kayıp üniversiteli Doğanay Demirtaş'tan acı haber! Ağaca asılı halde ölü bulundu!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde kendisinden iki gündür haber alınamayan 19 yaşındaki Ankara Üniversitesi Biyoloji Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Doğanay Demirtaş’ın cansız bedenine ulaşıldı. 

Ankara'da kayıp üniversiteli Doğanay Demirtaş'tan acı haber! Ağaca asılı halde ölü bulundu! - Resim : 1

Ankara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi Doğanay Demirtaş, cumartesi günü ortadan kayboldu. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Demirtaş için arama çalışması başlatıldı. Polis Arama Kurtarma Şube Müdürlüğü, AFAD ve AKUT ekipleri, bugün Demirtaş'ın cep telefonundan en son sinyal alınan Gölbaşı ilçesindeki Eymir Gölü çevresinde arama başlattı. Ekipler, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ormanlık alanını da kapsayan bölgede koridor oluşturup, tarama yaparak, kayıp genci bulmaya çalıştı. Turan Güneş Bulvarı ile Eymir Gölü arasında kalan sarp arazide de arama yapıldı.

Ankara'da kayıp üniversiteli Doğanay Demirtaş'tan acı haber! Ağaca asılı halde ölü bulundu! - Resim : 2

Doğanay Demirtaş'ın, daha önce Eymir Gölü çevresinde birkaç kez kuşlarla ilgili araştırmalar yaptığı, cep telefonunun da en son göl çevresinden sinyal verdiği belirtildi.

Çankaya ilçesinde bulunan Eymir Gölü’nün kenarındaki bir restoranın arka kısmında kendini asarak yaşamına son verdiği belirlenen Demirtaş’ın cesedinin otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğü öğrenildi.

Ankara'da kayıp üniversiteli Doğanay Demirtaş'tan acı haber! Ağaca asılı halde ölü bulundu! - Resim : 4

 Demirtaş’ın cenazesi Kocaeli’nin Körfez ilçesine getirildi. Körfez Cemevi’nde kılınan cenaze namazına babası Cemal Demirtaş, annesi Fatma Demirtaş ile kardeşleri, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze süresince ayakta güçlükle duran Cemal Demirtaş ve oğlu Doğukan'ı yakınları teselli etti. Ailesi, tabutun üzerine kapanınca cenazeye katılanlar gözyaşlarını tutamadı. Doğanay Demirtaş’ın cenazesi, İlimtepe Belen Mezarlığı'na defnedildi.

Ankara'da kayıp üniversiteli Doğanay Demirtaş'tan acı haber! Ağaca asılı halde ölü bulundu! - Resim : 5