Ankara'da kan donduran kıskançlık!.. 'Bu gece benim sıramdı' dedi kalbinden bıçakladı!

Ankara'da Önder Çelik isimli kişi nikahlı eşi Seher Çelik ve sevgilisi Gül Yeşim Kavuştuk ile aynı evde yaşamaya başladı. Ayrı odalarda kalan kadınlarla sırayla bir gece geçiren Çelik, sırayı şaşırıp eşi Seher ile iki gece üst üste geçirince Kavuştuk kıskançlık krizine girerek sevgilisini öldürdü.

Ankara Pursaklar’a bağlı Ayyıldız Mahallesi Mithatpaşa Sokak’taki evde önceki akşam yaşanan cinayet, çok çarpıcı bir hikâyeyi barındırıyordu. Önder Çelik (43), Seher Çelik (34) ile evlendikten 2 yıl sonra sevgilisi Gül Yeşim Kavuştuk’u (40) da aynı eve getirdi.

İki gece üst üste eşinin odasına gidince...

Hürriyet'in haberine göre Çelik, farklı odalara yerleştirdiği iki kadınla aynı evde yaşamaya başladı. Ayrıca sıraya koyarak her gece birisinin odasında kalıyordu. Önceki gece ise sıra şaştı. Kavuştuk, birlikte yaşadığı Önder Çelik’in nikâhlı eşiyle 2 gece üst üste geçirmesiyle kıskançlık krizine girdi.

 Göğsünden bıçakladı

İki kadın ile Çelik arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kavuştuk, mutfaktan aldığı bıçakla Önder Çelik’i göğsünden bıçakladı. Bıçağın kalbine isabet ettiği Çelik, evde hayatını kaybetti.

Olayın duyulması üzerine eve giden polis ekipleri Önder Çelik’i öldüren Kavuştuk’u gözaltına aldı. Korkudan başka bir odaya girerek kapıyı kilitleyen Seher Çelik de bulunduğu yerden çıkartılarak ifade vermesi için Emniyet’e götürüldü.

"Sıra benimdi"

Kasten öldürme suçundan mahkemede tutuklanan Gül Yeşim Kavuştuk’un ilk ifadesinde, "Geceyi benimle geçirmesi gerekiyordu, akşam benim odama gelmeyince yanlarına gittim. Sıra benimdi, bu geceyi benimle geçirmen gerekiyordu dedim. Tartıştık. Bana hakaret etmeye, şiddet uygulamaya başladı. Mutfaktan aldığım bıçağı kendimi korumak için salladım, öldürmek için bıçaklamadım" dediği öğrenildi.

Öldürülen kocanın resmi nikahlı eşi konuştu: Bizi kıskandığı için öldürdü

Ankara'da, dini nikahla birlikte yaşadığı Gül Yeşim Kavuştuk tarafından öldürülen Önder Çelik'in resmi nikahlı eşi Seher Çelik, "Kocam, o kadın sokakta kalmasın, aç kalmasın diye ona sahip çıktı. Ben kocamı çok sevdiğim için o kadının evimize gelmesine razı oldum. Bizi kıskandığı için kocamı öldürdü" dedi.

Müzisyen Önder Çelik, yaklaşık 1 yıldır hem 2 çocuğunun annesi resmi nikahlı eşi Seher Çelik hem de dini nikahları bulunan Gül Yeşim Kavuştuk ile birlikte yaşarken, her akşam sırayla birisinin odasında uyuyordu. Gül Yeşim Kavuştuk, önceki gece eve gelen Önder Çelik'in yanına giderek, beraber uyumak istediğini söyledi. Önder Çelik ise yorgun olduğunu söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Gül Yeşim Kavuştuk, "Diğeri istese onu kırmazsın" diyerek, mutfaktan aldığı bıçakla Önder Çelik'i göğsünden bıçakladı. Gül Yeşim Kavuştuk, daha sonra Seher Çelik’e saldırdı. Seher Çelik, kendisini odaya kilitleyerek kurtuldu. Önder Çelik, hayatını kaybetti. Gül Yeşim Kavuştuk ise gözaltına alınması ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'BİZİ KISKANDIĞI İÇİN KOCAMI ÖLDÜRDÜ'

Önder Çelik, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi. 2 çocuk annesi Seher Çelik konuştu. Çelik, eşinin Gül Yeşim Kavuştuk'u yaklaşık 1 yıl önce eve getirdiğini belirterek, "Benim kocam, dünyanın en iyi kocasıydı. Ben onu çok seviyordum, o da beni çok seviyordu. Kocam, o kadın sokakta kalmasın, aç kalmasın diye ona sahip çıktı. Dini nikahları vardı. Ben kocamı çok sevdiğim için o kadının evimize gelmesine razı oldum. Kadın sürekli sorunlar yaratıyordu. Biz oraya yeni taşınmıştık. Evin kapılarına dolaplarına sürekli vuruyordu. Benim evden çıkmamı istiyordu resmen. Olay günü ben çok çığlık attım, komşular hiç yardıma gelmedi. Kadın beni de öldürmeye çalıştı. Bizi kıskandığı için kocamı öldürdü. Yeni taşındığımızdan dolayı adresi bilmiyordum. Ambulansa doğru adres veremedim. Komşuların hiç biri de kapıyı açmadı. Eşim, biri ambulansı erken arayıp evi düzgün tarif etseydi belki kurtulacaktı. O kadını Allah'a havale ediyorum" ifadelerini kullandı.