Ankara'da seçimi Mansur Yavaş kazandı! "Rozetimi çıkartacağım 6 milyon Ankaralıya hizmet etmeye devam edeceğim"

Kesin olmayan sonuçlara göre Ankara'da CHP'nin adayı Mansur Yavaş yüzde %60,35 oy oranı seçimi kazandı. Yavaş yaptığı zafer konuşmasında "Bu kent bize Türk milletinin tunçtan yüreğini, bükülmez bileğini, vatan sevgisini tüm dünyaya gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ve ülkemizin başkenti olması sebebiyle gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizin emanetidir. Rozetimi çıkartacağım 6 milyon Ankaralıya hizmet etmeye devam edeceğim!" dedi.

Ankara'da seçimi Mansur Yavaş kazandı! "Rozetimi çıkartacağım 6 milyon Ankaralıya hizmet etmeye devam edeceğim"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulundu. 

Yavaş, konuşmasında şunları söyledi: 

ÖZEL VE KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR
"Başta genel başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim tüm seçimlerde bizim asıl kahramanlarımız sizlersiniz. Başkentimizin adil yönetim anlayışı için birçok fedakarlıkta bulunan gönüllerimiz, kadınlara, gençlerimize, emeklilerimize, esnafımıza, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, kanaat önderlerine kısacası Ankara halkının tamamına yürekten teşekkür ediyorum.

Bana güç veren biricik aileme ve çocuklarıma da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bize atılan iftiralara karşı aldığımız her solukta, attığımız her adımda güçlerini yanımızda hissettiğimiz herkese teşekkür ediyorum.

"ROZETİMİ ÇIKARACAĞIM"
2019 seçimlerinde kazandığımızda kullandığımız cümleleri tekrarlıyorum; karşımızda düşman yok. Hepimiz bu milletin onurlu ferdiyiz. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ama artık seçim bitti. Rozetimizi çıkaracağız kimseyi ayırmadan hizmete devam edeceğiz.

"ANKARA ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARININ EMANETİDİR"
Bu kent Ankara bize bundan 100 yıl önce farklı dünya görüşlerine sahip olsalar da Anadolu'nun çeşitli yerlerinde vatan uğrunda bir araya gelip kurtuluş destanı yazanlarının emanetidir. Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının emanetidir.

“ANKARA’YI ATATÜRK’E YARAŞIR BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ”
Bu kent bize Türk milletinin tunçtan yüreğini, bükülmez bileğini, vatan sevgisini tüm dünyaya gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ve ülkemizin başkenti olması sebebiyle gelmiş geçmiş tüm şehitlerimizin emanetidir"