Ankaragücü, ‘Üzüntü içerisindeyiz’ diyerek özür diledi

MKE Ankaragücü Kulübü, Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçın ardından yaşanan olaylar nedeniyle spor camiasından özür diledi.

Ankaragücü, ‘Üzüntü içerisindeyiz’ diyerek özür diledi

Türk futbol tarihinde unutulmayacak kara günlerden biri yaşandı. Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü sahasında ağırladığı Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. İki takım da ikinci yarıda kırmızı kart görerek maçı bir kişi eksik tamamladı. Maçın ardından ise Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı.

Aldığı darbeyle yere düşen Meler'in etrafını güvenlik güçleri sardı. Hakem Meler'in yere düşmesi sonrası Faruk Koca'nın yatışmadığı ve hakeme tekme attığı da görüldü.

Ankaragücü, ‘Üzüntü içerisindeyiz’ diyerek özür diledi - Resim : 1

“TÜM SPOR CAMİASINDAN ÖZÜR DİLERİZ”

MKE Ankaragücü Kulübü, üzüntü içerisinde olduklarını belirterek; Çaykur Rizespor ile oynadıkları maçın ardından yaşanan olaylar nedeniyle spor camiasından özür diledi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "MKE Ankaragücü Kulübü olarak bu akşam yaşanan hadisenin üzüntüsü içerisindeyiz. Eryaman Stadı'nda karşılaştığımız Çaykur Rizespor karşılaşması sonrası yaşanan üzücü olaydan dolayı Türk futbol kamuoyundan ve tüm spor camiasından özür dileriz." denildi.

Ankaragücü, ‘Üzüntü içerisindeyiz’ diyerek özür diledi - Resim : 2