Anlaşma sağlandı! Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü belli oldu! Yaşayan efsane geliyor!

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’ın istifa etmesinin ardından takımın yeni teknik direktörü belli oldu. Siyah-beyazlıların efsane futbolcusu Rıza Çalımbay teknik direktörlük görevine getirildi.

Anlaşma sağlandı! Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü belli oldu! Yaşayan efsane geliyor!

Ligde Antalyaspor, Konferans Ligi’nde ise Bodo /Glimt’e yenilen Beşiktaş’ta teknik sorumlu Burak Yılmaz, yönetimle görüşerek istifa kararını iletti. Beşiktaş Kulübü yaptığı açıklamayla Burak Yılmaz’ın istifa ettiğini duyurdu.

BURAK YILMAZ İSTİFA ETTİ

Yapılan açıklamada, “10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Anlaşma sağlandı! Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü belli oldu! Yaşayan efsane geliyor! - Resim : 1

RIZA ÇALIMBAY YENİ TEKNİK DİREKTÖR OLDU

Yılmaz’ın görevini bırakmasının ardından siyah-beyazlılar yeni teknik direktörünü buldu. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay oldu.

Sabuncuoğlu, Rıza Çalımbay’ın Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde takımla bir araya geldiğini de ifade etti. Çalımbay, 3 Aralık’ta yapılacak olan olağanüstü kongreye kadar takımın başında olacak.

YARIN ANTRENMANA ÇIKACAK

Deneyimli teknik adam, yarın 11.00’de yapılacak antrenmanda siyah-beyazlı takımın başında olacak.

Çalımbay, bu süreçte Başakşehir, Samsunspor, Club Brugge ve Ankaragücü maçlarında takımın başında olacak.

Anlaşma sağlandı! Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü belli oldu! Yaşayan efsane geliyor! - Resim : 2