Anlaşma sağlandı! Trabzonspor’da yeni dönem başlıyor! 3 kupalı teknik adam geri döndü!

Nenad Bjelica ile yollarını ayıran Trabzonspor, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Görev aldığı dönemde 3 kupa kazanan başarılı teknik adam 2.kez bordo mavili takımın başına geçecek.

Anlaşma sağlandı! Trabzonspor’da yeni dönem başlıyor! 3 kupalı teknik adam geri döndü!

Trabzonspor, yaptığı açıklamayla Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yollarını ayırdığını duyurdu. Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yapılan bildirimde, “Şirketimiz ile Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörümüz Sayın Nenad Bjelica arasındaki 19.04.2023 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli Teknik Adam Sözleşmesi, sezon sonuna kadar olan alacakları karşılığında karşılıklı olarak feshedilmiştir” denildi.

Anlaşma sağlandı! Trabzonspor’da yeni dönem başlıyor! 3 kupalı teknik adam geri döndü! - Resim : 1

ANLAŞMA SAĞLANDI

Yaşananların ardından bordo-mavili takım, aradığı teknik direktörü buldu. Trabzonspor, Yunus Emre Sel’in haberine eski teknik direktörü Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Trabzon’a gelecek olan tecrübeli teknik adam, bordo-mavili ekip ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Anlaşma sağlandı! Trabzonspor’da yeni dönem başlıyor! 3 kupalı teknik adam geri döndü! - Resim : 2

ABDULLAH AVCI’NIN EKİBİ

Abdullah Avcı'nın ekibi belli oldu. İşte iki sürpriz ismin yer aldığı yeni teknik ekip listesi:

Abdullah Avcı

Egemen Korkmaz

Mustafa Sarp

Serdar Keşçi

Caner Erol

Haluk Güngör

Özerk Tufan

Atilla Gayberi

Mesut Kabahasanoglu

Anlaşma sağlandı! Trabzonspor’da yeni dönem başlıyor! 3 kupalı teknik adam geri döndü! - Resim : 3

3 KUPA KAZANDI

Trabzonspor'un başına 10 Kasım 2020 tarihinde gelen ve 8 Mart 2023'de ayrılık yaşayan Abdullah Avcı, yeniden bordo-mavilileri çalıştıracak. 2. kez Karadeniz ekibinin başına geçmeye hazırlanan Avcı, bordo-mavili takımda 2021-2022 sezonunda şampiyonluk yaşamıştı. Abdullah Avcı ayrıca 2020-2021 ve 2022-23 sezonlarında ise TFF Süper Kupa zaferleri elde etmişti.

ABDULLAH AVCI'NIN PERFORMANSI

Trabzonspor'un başında 848 gün kalan Abdullah Avcı, 116 maçta; 65 galibiyet, 22 mağlubiyet ve 29 beraberlik alarak maç başına 1.93 puan ortalaması yakalamıştı.